Ovocný koncentrát s bohatou šťavnatou textúrou (hovorí sa mu pečený čaj). Má vynikajúcu arómu a plnú chuť. Sladené fruktózou a stéviou. Šťavnatý čaj od MADAMI môžete použiť na prípravu horúcich nápojov, ale aj do jogurtu, tvarohu alebo na pečenie. Dospelým bude chutiť s kvapkou alkoholu.
Ako chutí?
Jablko so škoricou je tradičná, klasická, hrejivá kombinácia chutí, navodzujúca pocit pohodlia a domácej atmosféry. Sladkosť a mierna kyslosť jablka krásne kontrastujú s teplými, zemitými a mierne pikantnými tónmi škorice. Viac
Ovocný koncentrát s bohatou šťavnatou textúrou (hovorí sa mu pečený čaj). Má vynikajúcu arómu a plnú chuť. Sladené fruktózou a stéviou. Šťavnatý čaj od MADAMI môžete použiť na prípravu horúcich nápojov, ale aj do jogurtu, tvarohu alebo na pečenie. Dospelým bude chutiť s kvapkou alkoholu.
Ako chutí?
Jablko so škoricou je tradičná, klasická, hrejivá kombinácia chutí, navodzujúca pocit pohodlia a domácej atmosféry. Sladkosť a mierna kyslosť jablka krásne kontrastujú s teplými, zemitými a mierne pikantnými tónmi škorice.
Koľko nápojov z balenia pripravíte?
50 g šťavnatého čaju pohodlne vystačí na 1 porciu čaju do pohára alebo hrnčeka 200–300 ml.
Čo je na našom Ovocí vo fľaši také skvelé?
- 100% chuť ovocia (na 1 kg ovocia vo fľaši spotrebujeme až 6,1 kg ovocia)
- Originálne príchute a kombinácie
- Lisované za studena na zachovanie maxima chuti a zdraviu prospešných látok
- Absolútne minimum cukru. Doslaďujeme primárne väčšou dávkou ovocia, sladidlom či medom (spôsob dosladenia je vždy uvedený na obale produktu)
- Vydrží oveľa dlhšie než skutočné ovocie
- Blesková a bezpracná príprava aj konzumácia
- Úplne bezpečná príprava aj pre najmenších (žiadne krájanie)
- Žiadny odpad = žiadny neporiadok v kuchyni
- Žiadne nepopulárne fázy prípravy nápoja (odstraňovanie hmyzu, odpeckovanie)
- Horúce aj studené chutí fantasticky
- Recyklovateľné obaly (sklo, kartón)
Ako správne pripraviť Šťavnatý čaj a Ovocný punč?
Správne je to tak, ako to chutí práve Vám! Do hrnčeka o objeme 200 ml – 300 ml dajte 2 lyžičky čaju a zalejte horúcou vodou. Ak je na vás nápoj príliš koncentrovaný, prilejte vodu, až to bude „ono“. Ideálna teplota vody na prípravu šťavnatého čaju by mala byť maximálne 60-70°C. Táto teplota je dostatočne vysoká na to, aby sa uvoľnilo ovocné aróma, ale zároveň nie je tak vysoká, aby došlo k degradácii citlivých vitamínov a antioxidantov.
Zloženie:
Jablko 55%, koncentráty: jablkový 20%, citrónový; pitná voda, cukor, zahusťovadlá: guma guar, alginát sodný; kyselina jablčná, extrakt škorice 0,4%, mletá škorica 0,2%, konzervant: sorban draselný; antioxidanty: askorban sodný, disiričitan sodný; sladidlo: steviol-glykosid; aróma.
Energetická hodnota: | 387,22kJ/91kcal |
---|---|
Bielkoviny: | 0,13 g |
Tuky: | 0,11 g |
Z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0 g |
Sacharidy: | 22,21 g |
Z toho cukry: | 21,5 g |
Soľ: | 1,7 g |
ALERGÉNY: | Disiřičitan sodný |
Sladené | Se sníženým obsahem cukru |