Ovocný koncentrát s bohatou šťavnatou textúrou (hovorí sa mu pečený čaj). Má vynikajúcu arómu a plnú chuť. Sladené fruktózou a stéviou. Dospelým bude chutiť s kvapkou alkoholu.
Ako chutí?
Jahoda s vanilkou tvorí sladkú, krémovú a neodolateľne lahodnú kombináciu, ktorá evokuje pocit luxusu a pohody. Jahody so svojou sviežou a šťavnatou sladkosťou s miernymi kyslými tónmi perfektne vyvažuje bohatá, jemná a aromatická chuť vanilky s teplými a upokojujúcimi podtónmi. A tá vôňa! Viac
Ovocný koncentrát s bohatou šťavnatou textúrou (hovorí sa mu pečený čaj). Má vynikajúcu arómu a plnú chuť. Sladené fruktózou a stéviou. Dospelým bude chutiť s kvapkou alkoholu.
Ako chutí?
Jahoda s vanilkou tvorí sladkú, krémovú a neodolateľne lahodnú kombináciu, ktorá evokuje pocit luxusu a pohody. Jahody so svojou sviežou a šťavnatou sladkosťou s miernymi kyslými tónmi perfektne vyvažuje bohatá, jemná a aromatická chuť vanilky s teplými a upokojujúcimi podtónmi. A tá vôňa!
Koľko nápojov z balenia pripravíte?
480 g šťavnatého čaju pohodlne vystačí na 10-15 porcií čaju do pohára alebo hrnčeka 200–300 ml.
Čo je na našom Ovocí vo fľaši také skvelé?
- 100% chuť ovocia (na 1 kg ovocia vo fľaši spotrebujeme až 6,1 kg ovocia)
- Originálne príchute a kombinácie
- Lisované za studena na zachovanie maxima chuti a zdraviu prospešných látok
- Absolútne minimum cukru. Doslaďujeme primárne väčšou dávkou ovocia, sladidlom či medom (spôsob dosladenia je vždy uvedený na obale produktu)
- Vydrží oveľa dlhšie než skutočné ovocie
- Blesková a bezpracná príprava aj konzumácia
- Úplne bezpečná príprava aj pre najmenších (žiadne krájanie)
- Žiadny odpad = žiadny neporiadok v kuchyni
- Žiadne nepopulárne fázy prípravy nápoja (odstraňovanie hmyzu, odpeckovanie)
- Horúce aj studené chutí fantasticky
- Recyklovateľné obaly (sklo, kartón)
Ako správne pripraviť Šťavnatý čaj a Ovocný punč?
Správne je to tak, ako to chutí práve Vám! Do hrnčeka o objeme 200 ml – 300 ml dajte 2 lyžičky čaju a zalejte horúcou vodou. Ak je na vás nápoj príliš koncentrovaný, prilejte vodu, až to bude „ono“. Ideálna teplota vody na prípravu šťavnatého čaju by mala byť maximálne 60-70°C. Táto teplota je dostatočne vysoká na to, aby sa uvoľnilo ovocné aróma, ale zároveň nie je tak vysoká, aby došlo k degradácii citlivých vitamínov a antioxidantov.
Zloženie:
Červený ríbezľ pasírovaný, jahody 24,4%, jablká, jablkový koncentrát, vanilínový cukor 12,5% (cukor, etylvanilín 0,26%), pitná voda, cukor, čierna baza, pomarančový koncentrát, farbiaci koncentrát: z červenej repy, z čiernej mrkvy; kyseliny: jablčná; konzervant: sorban draselný; antioxidant: askorban sodný, disiričitan sodný; zahusťovadlá: guma guar, alginát sodný; aróma.
Energetická hodnota: | 566,26kJ/136,28kcal |
---|---|
Bielkoviny: | 1,09 g |
Tuky: | 0,35 g |
Z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,01 g |
Sacharidy: | 32,29 g |
Z toho cukry: | 28,96 g |
Soľ: | 0,85 g |
ALERGÉNY: | Disiřičitan sodný |